Знаменитостите безспорно водят бляскав живот пълен с охолство и лукс - или

...
Знаменитостите безспорно водят бляскав живот пълен с охолство и лукс - или
Коментари Харесай

Истински ЛЕГЕНДИ: 13 звезди, които печелят повече СЕГА, отколкото ПРИЖИВЕ

Знаменитостите безспорно водят бляскав живот цялостен с благоденствие и разкош - или най-малко това е, което виждаме това в медиите и социалните мрежи всеки ден.

Но чудили ли сте се в миналото какво се случва с империите на звездите, когато те си отидат от този свят?! Всички техни продукции, филми, албуми и дялове, които имат в бизнеси, реклами и марки?! 

Истината е, че даже десетилетия след гибелта си, някои звезди не престават да печелят баснословни суми. Именията на тези звезди, които са превърнати в музеи, да вземем за пример, все още печелят милиони долари всяка година. Албумите, филмите и книгите, които известните персони оставят като свое завещание за идващите генерации, също носят несекващи доходи за наследниците им.

Потресаващо е какъв брой доста в действителност печелят някои хора, които даже към този момент от дълго време не са сред нас.

Галерията ни през днешния ден е отдадена навръх тях - 13-те най-богати звезди, които напуснаха този свят, само че печелят даже повече пари в този момент, в сравнение с приживе. Вижте ги: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР